SAHABAT

Thursday, December 1, 2011

" SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret "

Assalammualaikum...... ^^,







Ape kabar sahabat semua??? hopefully, sihat luarbiase... now, amek kesempatan taip entry laju2 nak join segmen LYSSA COMELL baru terbaca entry ni pukul 4.50petang & mase tamat join segmen ni adalah kul 6... fuhhhh, berpeluh gak ni... -_-

Anyway, TAHNIAH Lyssa..... sebenarnye Cahaya x sangke Blog Lyssa baru setahun, Cahaya ingat blog Lyssa ni atleast da lebih 2tahun.. Nape Cahaya b'anggapan begitu??? Sebab cara penulisan Lyssa really like senior2.. n Cahaya sangat2 admire ngan Lyssa & penulisan Lyssa....

Komen mengenai blog Lyssa?? hmm, rasa x layak kot Cahaya nak komen... tapi Lyssa da bagi peluang so Cahaya just cakap pendapat Cahaya la ye.. Seriously, I LIKE EVERYTHING ABOUT UR BLOG!!! Sebab entry2 dalam blog Lyssa seimbang... Ade cerita mengenai life Lyssa, ade tutorial (Lyssa sangat2 x kedekut share tutorial, sukeeee..... thx Darl...), pastu ade macam2 tips like camne nak naikkan blog & follower... U know what??? U r really baik hati, Lyssa... (peluk2, muaahh2, sambil laga2 pipi...) huhuu..... *sumpah gedixx* MAAF!!

Dan,, Blog Lyssa sangat teratur+tersusun... kemas je.. So, x susah untuk Cahaya n follower lain.. Sidebar Lyssa pun teratur je... Everything in ur Blog is SIMPLE BUT NICE!! Kalau da singgah blog Lyssa conform terus MELEKATTTT... Lepas baca 1 entry nak baca lagi 1 entry... Sampai x cukup mase nak terjah blog lain.. heheee..... @_@

Harap Lyssa xkan berhenti dari dunia blogger & teruslah post entry banyak2... Coz entry Lyssa like tutorial & tips banyak membantu blogger2 baru macam Cahaya ni... Lau Lyssa xde, macam mane lah nasib kami2 ini??? ishh3... *ayat mintak kesian*  T__T

Ok.la, cukup sampai disini.... Apepun, Keep it up, Gurlz..... =,=




Nota kaki: Lyssa Faizureen sangat comel+cute... really... +_+

11 comments:

  1. Lyssa singgah sini . Wahh . Thnx dengan pendapat anda tu .. hehe .. dan Tengs jugak sebab sudi join Segmen dari Lyssa erk . Appriciate sgt ! <3

    ReplyDelete
  2. heheee... ur almost welcome, dear... >_<

    ReplyDelete
  3. akak datang terjah sini dari segmen lyssa.. :-)

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-annivesary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  4. datang dari segment yg sama ..
    sudah follow .. =)
    nice blog ..
    follow me back ..
    http://nienasofea.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  5. Datang dari segmen yang sama.Sudah follow.Kalau sudi,follow saya balik :)
    http://nurainahusnabintizin.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  6. datang dari segmen yang sama.. happy blogging dear!

    ReplyDelete
  7. salam kenal :)

    from : http://nadyabubble.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  8. Dari segment lyssa secret...datang menyinggah dan 4low..hit me bck ya

    http://nurzulaihaziz.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen yang sama.nice opinion.sudah follow,kalau sudi followlah balik :)

    http://haqitaroon.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  10. dr segmen same..da follow sini ^_^

    ReplyDelete