SAHABAT

Wednesday, November 16, 2011

Persembahan Pembukaan AIM18 2011

Assalammualaikum...... ^^,

hye semua.... apa kabar anda hari ni?? muge sihat luar biase... >_<

kali ni nak share video yang memikat 'kholbu' cahaya.... uhuuu..... Persembahan Pembukaan Anugerah Industri Muzik ke-18 pada tahun 2011... haa panjangnye, mengahhh......

layannnnnnn,,





sukeee sangatttt2 persembahan najwa ni.. memang terbaiklahhh.... disamping menghiburkan penonton, persembahan najwa kali ni dapat membuktikan kemampuan/kebolehan die membawakan bermacam-macam genre lagu... cume 1 je yang kurang, najwa sangat susah nak senyum walaupun sebelum ni die sangat famous dengan lagu 'Senyum'...

dan, pemilihan jazz sebagai lagu untuk album die adalah pilihan terbaik sebab memang suara najwa sangat2 sesuai bawak lagu jazz, memang bestttt!!! x caye, ce layan lagu 'Got to Go' nyanyian najwa..... nak layan camne??? haa, pandai2 uolss la cari kat youtube... nak seribu daya kannn........ ~_~'

seperkara lagi yang buatkan cahaya sangat2 kagum ngan najwa ni adalah kesungguhan die untuk menjadi penyanyi, usaha die.... percaya @ tidak, najwa merupakan anak kepada Timbalan Perdana Menteri Malaysia tapi najwa mengambil langkah berdiam diri & tidak menghebohkannya... hanya segelintir sahaja yang tahu kedudukan najwa sebagai anak TPM... tabik spring la kat najwa.. ini menunjukkan tahap keyakinan najwa sangat tinggi, iaitu percaya & berdiri diatas bakat sendiri... ishh, cam ayat Zizan kat Melodi plakk... heheee.... =,=

apa2 pun, tahniah di atas kemenangan najwa di Majlis AIM18... keep it up!! muge lebih berjaya & lebih banyak lagi anugerah/pencapaian yang akan najwa rangkul di mase akan datang... amin.. insya'Allah.....


haa, cantik pun die senyum kannn..? ^_*
++ sangat cantik bile die kai ju kaler merah....





nota kaki: pas lihat najwa, terasa lebih yakin.... *motif???*
lalalaaaaa~~~

2 comments:

  1. dni suka godek2 video najwa la ni :)

    ReplyDelete
  2. heheee... berkat usaha & kesabaran, makin ramai da mule 'nampak' bakat najwa... -_-

    ReplyDelete