SAHABAT

Thursday, December 8, 2011

"THE ULTIMATE YEAR END GIVEAWAY BY NISA KAY"

Assalammualaikum....... ^^,


Akhirnye, sempat gak (cube menyempatkan) mase untuk join n taip entry laju2 untuk join contest NISA KAY ni.. actually, da ramai gak yang link pada cahaya untuk join giveaway ni dalam 2,3hari lepas.. but, seriously masa x mengizinkan... so sad..... tadi ade mase, cahaya terjah link ke blog Ms Nisa Kay ni, jalan2 tengok hadiah... fuhhhh....... (gaya ala2 Awal Asha'ari), terus gagahkan diri join contest ni... sangat2 excited/teruja ok... hadiah2 semua memang awesome la... rasanye xpenah lagi kot join contest yang bagi hadiah banyakkk + hebakkkk2 camtu...... ade 88 buah hadiah ok.... Terbaiklahhhh!!!!! I loike..... >_<

wait,, sebelum tu.. kita tepek banner chumell ni dulu....





haaa, dengar hadiah punye banyak mesti ramai yang nak join kannn...? nak tau ape syaratnye??? syarat2nye paling simple la...
1- Terbuka kepada semua follower Saya Suka Menaip... Tidak kira lelaki @ perempuan.. (pada yang belum follow, boleh follow dulu ye.. harap maklum...) =,=
2- WAJIB mempunyai blog, bergelar blogger..
3-Tak perlu tag kawankawan untuk join, cukup sekadar promote je.. (so easy...)
4-Pemenang akan dipilih secara random..
**WAJIB patuhi semua syarat diatas.....


ok, yang tu baru syaratnye ye... nak tahu,  'bagaimana menyertai' giveaway ni?? klik kat banner chumell di atas itu ye sahabat2 semua...... -__-


n now nak citer sal hadiah.... haa, nak tau x ape hadiahnye??? conform teruja la.... ni "link sponsor" yang bermurah hati... @_@



TARIKH PENYERTAAN : 6 DIESEMBER - 31 DISEMBER 2011
(mungkin akan tutup awal sebeb terlalu banyak peryertaan)



UPDATE: DONE to follow & like all sponsor blog & fanpage...... ^_^





nota kaki: hopefully cahaya bertuah dapat 1 hadiah.... ^_^

    8 comments:

    1. Terimakasih di atas ke sudian anda berkunjung ke laman kami. Jika tidak keberatan. Sila berkunjung ke:



      1) http://www.mybrhom.com/


      Sebagai tanda sokongan anda. Sila like page kami:

      2) https://www.facebook.com/pages/BR-HOM-PLUS/227931176739



      Kerjasama anda. Amat kami hargai.

      ReplyDelete
    2. Niena tag kamu disini .. =)

      nienasofea.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-singgah-dan-kenal.html

      ReplyDelete
    3. Salam, MIRARO pun join jugak. GUDLUCK DEAR ;)

      ReplyDelete