SAHABAT

Thursday, June 23, 2011

SEGMEN : TERINGIN NAK HACK BLOG ORANG !!!



assalamualikum sahabat, ok now join segmen ABG BEN ASHAARI plak... sebenarnye memang da lame teringin nak join segmen ABG BEN ni tapi selalunye die bukak segmen 30min je, bile cahaya cek kadang2 da tamat mase untuk join segmen tu..

ok, dengar tajuk segmen je da cam gerun kan.. hehee... tapi ABG BEN ni baikla, xkan la die nak ajak+ajar buat benda2 yang xbaik kan..? tapi kali ni, kita HACK cara berhemah.. cehh,gitu... sebenarnye ABG BEN ajak HACK blog yang kita suka+geram dengam ketereran+ke'pro'an mereka2 itu...


baiklah, now cahaya nak share blog mane yang cahaya nak HACK andai kata diberi peluang.. selain blog ABG BEN ASHAARI ni sendiri, ade lagi satu kaki blog yang cahaya nak sangat HACK iaitu DAK ENCEM YANA..  nak tau nape cahaya nak sangat HACK blog die?? sebab nama blog "ERTI KEHIDUPAN" tapi manjang citer lucah je... apakah??? grrrr~~~ marah ni,marah... haishhh... astaghfirullah al-azim.. tapi wa jeles beb ngan die (ni jangkit ujang la ni dok cakap gua-lu)... jeles nape?? jeles coz die banyak je idea nak update entry,walaupun ntah ppe... pastu tambah2 geram coz ramai je yang rajin komen blog die.. n last yang paling2 cahaya sakit hati adalah die selalu je dapat tiket wayang dari nuffnang siap dapat jumpa rakan blogger lain+jumpe retisss lagi.. ai jeles tauuu... tapi cahaya selalu jengah blog die, baca entry walaupun kadang2 xbape nak rajin komen.. tapi hari2 wa ngendap lu dari jauh tau ujang.. opss, jangan marah ye KAK YANA... ai tengok je, xngorat pun.. ngeee~~~


ehh,k.la da banyak sangat cahaya melalut ni.. now,nak siap2 untuk balik... daaaa.....


p/s: jangan marah ye DAK ENCEM.. ai jeles ke arah positif, bukan negatif..
toinkk.. toinkkk.... >___<

5 comments:

  1. erk... makin ramai la hackers lepas ni... kena letak password panjang2 ni... heee~

    teringin nak hack blog

    ReplyDelete
  2. fuh...
    nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
    selamat...
    hahaha...

    ReplyDelete
  3. izzat> org skrg makin bijak, letak la pjg mne pun password.. lau nk kena, kena gak.. terer "sangat" la katekan... weeee~~~


    solo> jangan risau, lau cahaya hack pun, hack secara berhemah.. hahaa... ade ke?? -__-

    ReplyDelete
  4. singgah utk hack kt sini, bkn hack kejam,tp hack manje2 je + follow u :)
    http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

    ReplyDelete
  5. sya_cda> thx, dear.. bakal menyusul ke rumah(blog) kamu.. salam kenal.. ^^,

    ReplyDelete