SAHABAT

Monday, June 20, 2011

CONTEST: ANDA BAGI GAMBAR, PRINCE BAGI RM50!!!


Assalammualaikum.... Prince ade buat contest, tetiba rasa nak join coz kategori2 yang dipertandingkan buat cahaya rasa nak join.. Nak tau contest pe?? laa, tengok tajuk pun da tau kan.. yang bestnye, Prince nak blogger share gambar kenangan... itu yang best tu.. kenangan!!! 
Actually, Prince ade bukan 4 kategori...:
1 ) Gambar Kenangan Terindah Bersama Keluarga
2 ) Gambar Sewaktu Zaman Persekolahan
3 ) Gambar Ketika Melancong
4 ) Gambar Bersama Kawan Baik/Bf /Gf
Tapi, now cahaya nak join kategori yang ke-3... "Gambar ketika melancong"
kat bawah ni cahaya share sikit gambar kenangan ketika melancong ke "Cameron Highland" pada bulan 2 yang lalu iaitu pada cuti "Tahun Baru Cina"... 

 ni kat Lata Iskandar, sebelum naik ke Cameron..

 kami bersaudara... (^__*)"

 banyak borong teh, bile sampai rumah still ade yang rasa macam xcukup.. hahaa....

 cahaya paling suke gambar ni coz sempoi je.. ^^,


belajar sejarah teh disini... -__-

dengan teko besaww...... ^_^

 gambar ni diambil mase kat taman botani kalau x silap cahaya...

 Eee, besarnye... agak2 ape tu ye?? cahaya pun xtau.. hehee...

 ni mase kat puncak, mak n abah xlarat nak naik... heheee....

 gambar ni pun cahaya suke, sume pandang arah lain.. gedikss... xoxooo....

 ni mase da nak balik.. singgah Lata Iskandar lagi.. ~_~


ok, secara ringkasnye cahaya nak bagitau yang ni antara gambar kenangan terindah percutian keluarga yang paling indah buat cahaya... sampai bila2 pun cahaya x akan lupe detik2 & saat indah ni...
I really love my family damn much!!!! ?(^__*)"
semua orang/blogger PASTI ade detik2 indah, right?? dan, Pasti ade 1 kategori antara 4kategori kat atas tu yang u olss leh join kan.. so, ape lagi.. join la... nak tau lebih klik je SINI

nota kaki: bukan hadiah yang diharapkan, hadiah tu sekadar bonus.. cume dengan contest ni leh eratkan lagi ukhuwah antara blogger kn, leh kenal2.. so, joinla... peace urr... >__<

2 comments:

  1. usha2 contest prince..hepi melancong yer? usha cni.. http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/contest-2-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

    ReplyDelete