SAHABAT

Wednesday, April 11, 2012

Makannnn.........

Assalammualaikum....... ^^,


hye semua.... hari ni 11 April 2012 diistiharkan cuti sempena Pertabalan Agong baru... weehoooo...... so, ape je aktiviti uolss hari ni??

cahaya mulenye plan nk g Singapore, almaklumla baru buat 'Buke Merah' (akan diceritakan di next entry, insya'Allah).. so, excited kemainn... laat2 sume x jadi g.. hahaaaa.......... @,@

last2 Mak ajak g jalan2 pusing satu JB.. dari tengahari, petang balik jap pastu kuar balik sampai malam... huhuu.....

mane je yang weolss g?? hmm, planning nak g kedai jual bunga telur + etc, tapi tutup... g dua kedai,, dua2 tutup... heee~~ ingat kedai diorang x reti cuti ke?? Agong murka tau.. hahaaa........

da penat jalan, laporrr la plak... so singgah makan kat Tesco Plentong... makan kat Foodcourt je... makan sizzling + claypot...

tadaaaa.........

 ~mine... blackpaper yee mee sizzling without egg... nyummy... ^__+
Mak Cahaya punyeee..... kueh teow sizzling with egg...

My Sis punye.. mee hoon tom yam claypot...

My Bro.. kueh teow kantonis claypot...

Makan malam...... beli burger kat gerai tepi jalan je.. tapi burger abang ni famous gak la.. terbaikkk!!!

 burger daging spesel... nyummy..... >,<"

 cahaya punye haruslah lagi spesel.... burger saddam...
daging burger dihancurkan & dibalut dengan telur.. lembut jeee......

gambaran daging dari dekat... sedapppp......


heee~~ perut da kenyang... suke hati... jom tidoooo........... +____+" 

selamat malam semua..... mimpi yang indah2... daaaaa........

walaupun hari yang dilalui hari ni biase2 & simple je but i'm happy... coz i know, bahgia itu pilihan n u just happy what the where u are...


nota kaki: teringinnn makan burger kaw kaw kat KL....
JB ade ke burger camtu?? hmmm~~ 


6 comments:

  1. ish... terliur tgk gmbr2 makanan kat sini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee~~ makan memang best... hancusss diet.. hahaaa.... @,@'

      Delete
  2. org cuti saya keje juga..

    sedapnya burger tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sedappp....

      now, cahaya sendiri terliur.. heee~~ ;))

      Delete