SAHABAT

Tuesday, March 6, 2012

Ladiesssss..............

Assalammualaikum..... ^^,


ape kabar semua?? x kan hari selasa da mood cuti kot..? hikhokhikhokkk..... semangat la ckit, sahabat semua.. @__@



sabtu lepas cahaya 'hangout' ngan member2 ofis.. opsss, x la ofis sangatt.. member2 satu bangunan, tapi lain company.. actually, selama cahaya keje lebih setahun ni.. inilah kali pertama weolss 'hangout' sesama.. agak sadiss kan that sounds.. huhuuu..... -___-


dan, seperti gambar di atas.. weolsss just g makan je, saje nak try 'Seoul Garden'... ^__^


ini cahaya punye.. heee~~


The Buffet.....





teman-teman.....




 sama x muke diorang?? heheee...


masa weolss baru2 sampai x ramai orang, dalam 30minit-1jam terus ramai orang.. 








pada sahabat2 yang teringin nak g Seoul Garden ni, tempatnye kat City Square Johor Bahru.. kat KL pun ade kann..? tapi cahaya x sure la katne.. nak senang, google la dulu.. huhuuu..... dan, bagi memuaskan hati cahaya sarankan uolss duduk la lame2 makan berulang-ulang, baru berbaloi kann... +__+






nota kaki: bagi sesiapa yang ade rezeki lebih & rasa2 nak belanja cahaya makan, boleh tinggalkan 'comment' disini ye... huhuuu...... *perasannn*  #___#


8 comments:

  1. amboih.. mcm mahal je tmpat ni?..
    ngaaa.. ta mampu along de.. huhuhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa, duit nuffnang along byk kot..??? heeee~~ ^__^

      Delete
  2. haaa, dtg la jalann2 JB.. nnt leh jmpe.. huhuu... @_@

    ReplyDelete
  3. TAHNIAH... ANDA TELAH D TAG OLEH SAYA.. SILA KE BLOG SAYA DENGAN SEGERA :

    http://yayahnasake.blogspot.com/2012/03/contest-aku-suka-makan-coklat.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeee~~ thx, dear.. sukeee....... >_<

      Delete