SAHABAT

Thursday, August 11, 2011

"Saya Nak Header Flash"

Assalammualaikum...  ^^,







cahaya join contest lagi.... huhuuu... sangat eksaited.. yup, kali ni berdouble2 eksaited coz seperti tajuk entry, hadiah kali ni sangat2 la awesome.. nak tau x ape hadiahnye?? 5 pemenang utama, WAJIBLAH dapat hadiah Header Flash.. manakala 10 pemenang bertuah plak dapat Header Biasa.. Haa, GEMPAK KAN..? kan cahaya da cakap, hadiahnye BEST... HARUSLAH CAHAYA NAK!!!!! ^__*


ok, certengok Header kat bawah ni.. Header pilihan... (opss, sory.. da usaha tapi xberjaya gak utk masukkan header pilihan itu.. maaf ye KEI SEICHI.. tapi tang letak Header tu x wajib kan..? *memandai aq je.. lepas bace ni, boleh x KEI SEICHI ajar cmne nk copy paste Header tu?? sebab da try, tp xleh gak.. sedih.. T_T)


Header pilihan cahaya adalah BLOG INI KISAH TIA.. Alah, blog yang bunga berguguran tu.. hehee.... ^_^

Kenapa cahaya pilih Header ni untuk di komen?? sebab cahaya pun suke hasil seni yang simple2 but nice cmni.. cantik.. tapi pada cahaya ianya terlalu simple.. tang bunga berguguran tu da cantik, tapi bahagian belah kanan tu kosong.. mungkin boleh letak gambar TIA @ doodle perempuan yang sedang bersedih.. sama ada sedang tunduk sambil menitiskan airmata @ mendongak melihat dari mana bunga itu jatuh dengan keadaan raut wajah yang sedih+sayu, seolah-olah baru kering airmata, masih dalam mood sedih.. mase permulaan tulisan tu masuk pun kurang menarik, nampak kosong sangat.. mungkin mase tulisan tu masuk, KEI SEICHI boleh buat bunga gugur2 tu jugak, sambil tulisan tu masuk.. ataupun buat cam airmata/air hujan ngah jatuh pun cantik gak.. lagi satu, tulisan alamat website TIA tu kalau letak ke kanan & ke bawah sikit lagi ok kot.. but, KEI SEICHI dah ade darah+tangan seni tu.. hehee... @_@



SLOGAN... cahaya rasa cahaya layak dapat Header Flash tu sebab, cahaya nak sangat 'salin pakaian' blog cahaya ni.. macam orang sibuk dok mengecat rumah bagai coz nak sambut raye, sibuk dok shopping sakan untuk sambut raye.. cahaya pun nak gak Header Flash tu.. nak buat blog/rumah cahaya ni tambah awesome, so makin ramailah yang sudi datang & masuk rumah cahaya ni.. yela, rumah yang sekarang ni kan SUPER BUROKK... huuuu.... T__T teringin sangat nak ade Header (baju/warna cat rumah yang cantik2+gojes+awesome) nak buat sendiri, memang x la kan..? hurmm... maklumlah, tangan keras tanpa seni.. sobsobb.... T__T cahaya ni xpandai  sangat pasal blog, tambah lak xbape nak rajin buat 'new post' sedangkan kadangkala tu idea datang mencurah-curah bagai air terjun di Kota Tinggi.. tau nape?? sebab melihat blog sendiri yang buwokk nak dibandingkan dengan blog gojes2 blogger lain, terus xjadi buat 'new post' tapi kembali melayan perasaan.. bile la dapat Header Flash @ Header cantik2 cam mereka2?? huargghhh....  T__T mungkin sebab blog ini buruk la sebab tu xramai yang sudi jengah2... sedih... !__! harap2 dengan adenye Header Flash hadiah dari KEI SEICHI, bertambah2 lah semangat cahaya nak update blog & berjuta lemon la Sahabat yang masuk blog cahaya ini.. winkk..wink... =,="



ok.la tarikh tutup untuk join contest ni adalah pada 12 Ogos 2011/Jumaat.. so, mai cepat2 update blog sal entry ni, jangan terlepas.. nak tau lebih2 klik SINI ok.. sama2 lah kita berjuang, demi Header Flash.. bhahaa... *tetibe.. >__<






nota kaki: maaf ye Kei Seichi, cahaya da try masukkan Header pilihan tu tapi x berjaya.. sorry sangat2..
tapi cahaya nak join.... sobbsobb... T__T

6 comments:

  1. nice comment.. =)
    header yg nak masukkan tu x wajib pon kan..

    thanks join..all the best!

    ReplyDelete
  2. thanks a lot kak maera & hamzah ian..

    thanks gak coz sudi singgah blog cahaya & komen.. ^_^

    ReplyDelete
  3. senarai pemenang dah keluar!jom tengok...


    http://kei-seichi.blogspot.com/2011/08/senarai-pemenang-contest-saya-nak.html

    ReplyDelete