SAHABAT

Sunday, August 14, 2011

BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK??

Assalammualaikum... ^^,







cam biase, hari ni abg ben wat segmen lagi.. dan cahaya curi2 mase join.. blog cahaya best ke x?? haa, nak tau kena belek entry satu2.. kat blog ni, cahaya ade cerita sal 'personal life' cahaya & ade gak cerita sal isu semasa.. hahaaa... isu semasa la sangatttt.... ape pun, welcome too my blog.. ^_^


macam biase, lepas ni nak siap2kan diri pergi BAZAR RAMADHAN.. tolong abang cahaya meniage.. so, harap maafla ye kalau x sempat nak jengah blog SAHABAT yang lain.. ape pun, cahaya akan cube untuk terjah blog u all semua, walaupun selepas jam 6..


nota kaki: pada sahabat2 yang nak join segmen ni, 
just klik kat header hensem abg ben kat atas tu.. huhuu.... >__<

13 comments:

  1. hello hello .singgah dari segmen abgBen :)

    Salam perkenalan & selamat berblogging =) Blog cahaya warnawarni.hehe

    ReplyDelete
  2. Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

    http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  3. datang singgah dari segmen abg ben..
    salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

    nice blog awok..

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  4. Blog ini memang best macam tuannya. Hehehe..

    Salam ukhuwah, salam persahabatan.
    Salam kunjung mengunjung ye.. Kalau sudi folo le, nanti saya terjah balik Insya Allah.. heee

    Ikhlas:
    ~Gen2Merah~

    ReplyDelete
  5. Best blog...ucu datang
    http://ucubakery.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  6. Singgah sini dari segmen Abg Ben , melawat blog best dan follow :)

    http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    Jom baca dan komen entri ini

    Jom jawab soalan lawak ne!! ahha


    Aksi Hangat Pengantin Malam Pertama dirakam di CCTV !!

    ReplyDelete
  7. as salam...

    terima kasih semua sudi singgah blog burok cahaya ni..

    hari ni sangat bz.. maaf ye..


    PROMISE.. esok cahaya akan terjah semua blog yang komen kat entry ni..


    luv u olss... ^_^

    ReplyDelete
  8. singgah dri segmen abg ben ..=)


    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  9. Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...
    Nice too know u!...salam perkenalan...salam ramadhan...heee

    jemput datang sini..

    http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  10. singgah sini....blog ni best ape...yg x best tulisan tu asyik ikot cursor..ase nk jentik2 aje..tapi jentik monitor pc aje la

    ReplyDelete
  11. misz sheyla> hehee... tulisan tu nk manje2 je.. ^_^

    anyway, thanks sudi singgah..

    ReplyDelete
  12. best.. pelangi lagi

    jom singgah blog I

    http://cikinaberry.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete