SAHABAT

Tuesday, July 26, 2011

contest shawl dan aku!!


assalammualaikum..... ^^,

cahaya join contest shawl lagi.. wuhuuu.... kali ni ni cahaya join contest yuhuu chomell... >__<


 



ape??? nk join jugakk?? ishh,bolehhh... ni haa, syarat2nye;--
  • follow ??? <--- korang tak yah follow pun takpe,..up to you darL..
  • buat satu entry berkaitan contest ini ...link dekat yuhuu after that..
  • letak pic korang bershawl..(pakai shawl) (kalau bole yang stylo)
  • korang boleh letak seberapa banyak pic pun..
  • letak sekali banner contest dlm entry oke!!!
  • that's it.. itu je,.. mudah kan,..???!!
  • due date is 15/8/2011 ( ada masa lagi)
  • pemenang akan dinilai oleh juri dan yuhuu sendiri..not random !!

nak tau hadiah ape lak yang bakal u olss dapattt?? ni;--
  • hadiah ???!!! berkaitan hari raya..consists of :
    • 1st prize
    • 2nd prize
    • 3rd prize
    • 3 saguhati

haaa, best kann??? ape lagi?? meh join ramai2....  @__@

tapi sebelum tu, biar cahaya join dulu.. heheee.... gambar yang cahaya nak 'tepek' kali ni.....




dan....




gambar di ambil di tempat yang sama, tapi posisi & gaya yang berbeza.. wuhuuu... gedikss... maaf ye wahai Cik Yuyuu, anda memang comell... *tetibe... 




nota kaki: maaf ye, cahaya x banyak gambar & jarang bergaya sakan.. 
ini saje gambar tercantik+terperasan cantik yang cahaya ade.. xoxooo... /(^_^")v

7 comments:

  1. dtg cni bce n3.. gdLuck darL ! xpe,.ni pon da sgt la oke ! =)

    ReplyDelete
  2. good luck sayanngg ye sesame kite !!

    ReplyDelete
  3. thx dearest maya...

    gud luck 4 u too.. ^^,

    ReplyDelete
  4. Hey , ain singgah cini . plez kumen entry ni . h

    ttp://zurain93.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html .

    tq . hihi

    ReplyDelete
  5. follow sini...

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. thx ain n cik rose..

    bakal menyusul di sana.... ^^,

    ReplyDelete