SAHABAT

Thursday, March 24, 2011

~BloGWalkinG~

hr ni kebosanan melandaku lg.. pas lunch je td,dlm kul 2.30-3.00ptg aq trus on9 blog.. wat la blogwalking ni.. agak meletihkan jgak ye.. anyway,bkn letih pe pun.. letih sbb nafsu diri s'diri.. pas tgok 1 blog, nk tgok lg 1 blog.. pas tgok 1 entry, nk tgok lg 1 entry.. last2 xterasa masa cpt je b'lalu.. huhuu... lau ngular mmg cpt je mase b'lalu kn..?? (mati aq lau bos tau ni,silap hr bln kena benti time tu gak..haisshhh......) alah,bkn aq xsiapkan keje aq kn, keje sume da beres... (beres ke?? cm xcomform je..? xoxoo...) wait,,b'balik pd tajuk entry kali ni.. yups,aq wat blogwalking.. byk tul entry yg d update oleh pakar2 blog ni ye.. fuhh,mengagumkan... sungguh rajin mereka2 ini.. byk betul mase mereka,m'cari bahan,menaip...everything la.. aq respek la kat mereka2 ini... entry2 yg d postkan plak bkn sebarangan entry.. ade entry ilmu,entry berita akhbar hr ini, cerita tntg dunia.. sgt byk... ade yg post entry sehingga 5-6 entry sehari, ade jugak yg m'cecah 10, mungkin lebih lagi... sungguh rajin mereka2 ini m'cari bahan, buat researh... salute la aq pd u all... betul la kate org, bile kita da mule je create blog ni, so kena la merajin-rajinkan diri utk cari bahan,gmbr,video utk d update & d post kan d blog anda... bkn main post je ntah ape2 isu ye, bagi blogger yg rajin update mengenai isu2 panas,segar.. pasti blog mereka akan m'jadi blog t'hangat sehingga m'catat pengikut yg sgt ramai.. bkn tu je, kena rajin wt blogwalking gak... sgt2 memerlukan kerajinan dlm diri Tuan Blogger... gile aq x admire kat mereka2 ini.. serius.. double serius aq admire kat mereka2 ini.. mcm mne mereka blh sgt rajin update entry & wat blogwalking... smpai kdg2 t'pk, xpenat ke jari n otak mereka?? huhuu... aq nk taip entry ni je, da sengal2.. hahaa... statment org yg sgt malas kn... adehh... pastu aq t'pk, mereka2 yg sgt rajin ni xde keje lain nk wt ke?? xkan mengadap blog ni 24jam?? huhuu... statment agak kurang sopan ye... maaf, wahai blogger2 kacak & jelita sekalian... bkn mereka xde keje lain, tp mereka t'sgt rajin & bijak menguruskan masa... not like u, "Cahaya Qaseh"... (huhuu... sedar pun...) anyway, hopefully one day aq pun akan jadi rajin cm u all n b'jaya berada sebaris dgn mereka2 semua sebagai blogger yg aktif & m'punyai pengikut setia yg ramai... (bkn pengikut saje2 je tau..) insya'Allah... ok.la, cukuplah rasanye setakat ni utk hr ni..

_Salam Blogger_

2 comments:

  1. nice posting.i like it,if u have time..visit my blog

    ReplyDelete
  2. i-one...thx..ok,i must visit ur blog..

    ReplyDelete